Mieke van Herck

< >

Renovatie & nieuwbouw

Verrassend en toch heel vertrouwd

Een renovatie- of nieuwbouwproject van Mieke Van Herck herkent u aan de eigen signatuur. Samen met haar team ontwikkelde ze een unieke bouwstijl. De woningen die Mieke en haar team afleveren, kenmerken zich door een klassieke warme uitstraling, gecombineerd met hedendaagse, strakke elementen en veel natuurlijke lichtinval.

Wij luisteren naar uw dromen, wensen en verlangens én vertalen deze vervolgens in een ontwerp dat bij een eerste blik verrassend en toch heel vertrouwd aanvoelt. Standaardoplossingen laten we links liggen. Zo kijken we altijd verder dan wat voor de hand ligt. Neemt u bijvoorbeeld maar eens onze voordeuren onder de loep. Een detail, zegt u? Dat klopt, maar wel één van de talrijke kleine elementen waar we veel zorg en aandacht aan besteden. Alle details samen maken in onze visie het verschil.

Gerenoveerde hoeves

Onze creatieve kracht komt volop tot uiting bij de totaalverbouwing van oude, vaak zonevreemde hoeves. Met het grootste respect voor het verleden vormen we deze karaktergebouwen om tot unieke pareltjes van hedendaags wooncomfort.

Functionaliteit & constructieve eenvoud

Uw woning is een plek waar u tot rust komt, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Om deze woondroom te bereiken, besteden we bijzonder veel aandacht aan de functionaliteit. Zijn de ruimtes logisch ingedeeld? Hoe verlopen de circulatiestromen? Deze aandacht voor functionaliteit in combinatie met constructieve eenvoud, vormt telkens opnieuw één van onze uitdagingen.

(Ver)bouwen zonder zorgen

Uiteraard kan u rekenen op een totaalservice zodat uw bouw- of renovatieproject zorgeloos gerealiseerd wordt met een minimale tijdsinvestering van uw kant. Voor een volledige kwaliteitsgarantie en een vlot bouwproces werken we het liefst samen met onze vertrouwde aannemers. Uiteraard gebeurt dit in alle transparantie.

Om het volledige verhaal te laten kloppen, kan u ook het ontwerp en de realisatie van het interieur toevertrouwen aan Mieke en haar team.