Mieke van Herck

< >

Interieur

Persoonlijk interieur op maat

Voor Mieke Van Herck horen het ontwerp van de woning en de invulling van het interieur onlosmakelijk samen. De filosofie en visie die Mieke en haar team in het ontwerp en de lay-out van uw woning verwerken, trekken ze graag door naar de interieurinrichting en zelfs de tuin. Zo krijgt u zowel binnen als buiten een verhaal dat naadloos met elkaar aansluit en volledig klopt. Wij geven uw woning z´n ziel.

Zo ver als u het wenst

De smaakvolle inrichting van een interieur vraagt creativiteit, ruimtelijk inzicht, materialenkennis, tijd én passie. Binnen het team beschikken we over een interieurarchitect die het ontwerp van uw woning doorvertaald naar een interieur op maat dat bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. Onze interieuropdrachten gaan zo ver als u zelf wenst, tot en met de raamdecoratie en de losse interieurelementen toe. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Elke interieuropdracht

U kan elke interieuropdracht aan ons toevertrouwen, al dan niet gekoppeld met een bouw- of renovatieproject. Wij ontwerpen de inrichting en coördineren de realisatie van uw leefruimtes, keuken, slaapkamers, badkamer, wellnessruimtes, zwembad met poolhouse, ...

Ervaren stielmannen

Voor elke interieuropdracht werken we samen met vertrouwde en ervaren stielmannen die het ontwerp onder onze coördinatie in de realiteit brengen.