Mieke van Herck

< >

Totaalservice

Begeleiding doorheen het volledige project

Als u kiest voor Mieke Van Herck Architectenbureau, dan kiest u voor een bouwproces waarin u zelf een minimum aan tijd en zorgen moet investeren. Mieke en haar team begeleiden u doorheen het volledige bouwproject, vanaf de eerste gesprekken tot en met de definitieve oplevering. U geniet van een totaalservice en wordt bijgestaan door een vertrouwenspartner die uw belangen op elk moment behartigt.

Onze klanten kiezen bewust voor een totaalservice. Ze willen voortdurend dezelfde vertrouwde gezichten zien. Zo moeten ze hun verhaal slechts eenmaal vertellen. Vervolgens verwachten ze van ons als architectenbureau dat we hiermee aan de slag gaan en het nodige doen om alles te regelen. Vanuit ons multidisciplinair team vullen wij dit totaalplaatje volledig in.

Gegarandeerd eindresultaat

Vanaf de eerste gesprekken tot en met de afronding van het bouwproject zijn wij de constante in het verhaal. Naast het ontwerpen van de plannen en het uitvoeren van de stabiliteitsberekeningen stellen we het volledige bouwdossier op, vragen we de nodige stedenbouwkundige vergunningen, vergelijken we offertes en maken we afspraken met de aannemers. De realisatie van het bouw- en/of interieurproject verloopt volledig onder toezicht. Enkel zo kunnen we het verwachte eindresultaat garanderen.

Externe experts waar nodig

Waar nodig schakelen we onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid externe experts in. Zo hoeft u zich ook over de EPB-regelgeving of de veiligheidsco√∂rdinatie geen zorgen te maken.

Ook voor projectontwikkelaars

Ook projectontwikkelaars kunnen voor hun appartement of woonproject rekenen op een totaalservice. Dit geldt zowel op vlak van het bouwproject zelf als de volledige interieurinrichting. Wij begeleiden uw kopers naar een passende en stijlvolle inrichting van hun appartement of nieuwe woonst.